Здравейте, скъпи дарители! Ще ви разкажа историята на  Вели.Всичко започна

...
Здравейте, скъпи дарители! Ще ви разкажа историята на  Вели.Всичко започна
Коментари Харесай

Спасете живота на Вели

Здравейте, скъпи донори! Ще ви опиша историята на  Вели.

Всичко стартира краят на месец ноември 2023г.,когато Вели получи  нетърпими болки в кръста ! Обърнахме се по неотложност в медицински център град Костенец,където й дадоха обезболяващи лекарства като споделиха че най-вероятно е получила бъбречна рецесия! Болките отшумяха за известно време,докато началото на месец Ноември 2023г. отново се появи  нетърпима болежка в кръста съпровождаща от изтръпване и отказване  на долните крака,  което я докара до  парализа под кръста ! Което към този момент ни тормози много и взехме решение да се обърнем към експерт в болница в град София!

След няколко проучвания и 5 скенер й сложиха диагнозата Сарком на Юинг!

Много необичаен недоброкачествен израстък! Направиха й интервенция,изрязаха й месо с цел да може да стигнат до нерва,който е обиден от тумора, с цел да може да го освободят, с цел да върви! Изписаха я! Започна да върви по малко,много мъчно и с помощ, само че ходеше!

Докато внезапно отново й отхвърлиха крайниците след мощна болежка отново в кръста -за повторно!

Този повторно обаче се оказа съдбовен – по този начин и не съумя да стане да стартира да върви към този момент, а  седна в инвалидна количка безпомощна ! Това се случва в края на месец Ноември 2023г. Назначиха й 9 химиотерапии,за първата   чакахме да се освободи място много време! Направихме едната химиотерапия! Подобрение няма! Направихме и втората химиотерапия,но вместо да се усъвършенства и да се свива този израстък,както ни обясниха лекарите в Исул – той стартира да се популяризира и преди седмица излезна буца и на ръката !

Това към този момент ни пристигна допълнително и по тази причина се взехме решение да потърсим помощ в друга страна за нейното лекуване! Тя е единствено на 19г. студентка,която желае да живее,да учи да се развива кариерно и да съумява в живота!

Нека да й помогнем да осъществя фантазиите си и да оздравее!

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР